Inspire your living
 
UrbanSofa Zwolle Heerenveen Bank Loungebank Firenca San Remo Steenwijk Meppel

UrbanSofa is hét merk voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse, unieke bank in welke stijl dan ook. Van landelijke sofa tot robuuste hoekbank en van romantische loungebank tot vintage fauteuil, alles is terug te vinden in de brede collectie van UrbanSofa

Rechtstreeks van de fabriek geleverd, geproduceerd met aandacht voor mens en milieu

UrbanSofa levert rechtstreeks uit eigen fabriek zitmeubelen, gefabriceerd met de beste kwaliteit materialen. De banken, loungebanken, hoekbanken en fauteuils zijn van Europese topkwaliteit, zo worden de frames gemaakt van massief beukenhout, gebruiken ze puur en alleen stalen nosag binnenvering en worden de zittingen gevuld met het beste HR koudschuim. Door tussenschakels over te slaan zijn bankstellen van UrbanSofa zeer scherp geprijsd. Minder schakels meer winst voor u!

Uw nieuwe ambachtelijk en met de hand gemaakt bankstel is geheel naar eigen wens samen te stellen zo ontwerpt u uw eigen unieke bank/ fauteuil. Omdat UrbanSofa elk zitmeubel in eigen beheer produceert. staan zij volledig achter de kwaliteit van de banken. Daarom ontvangt u van UrbanSofa 3 jaar fabrieksgarantie. Helemaal gratis!


Een sfeervolle woonwinkel in vestingstad Steenwijk 

waar u de combinatie vindt van meubelen en woonaccessoires 

met bloemen en planten. 

 

 

WEBSHOP

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map